Kindertherapeuten.com
Het overzicht met kindertherapeuten en kindercoaches
Kindertherapie
Counselling met verbeeldingskracht, Integratieve therapie, Begeleiding-op-maat - Nieuw-Vennep - Jackie Blokker-van Kleef
Sint Anthoniusstraat 1 E
2153 BA Nieuw-Vennep
Stuur een berichtGoed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtJackie Blokker-van Kleef | Counselling met verbeeldingskracht, Integratieve therapie, Begeleiding-op-maat

Introductie

De combinatie van mijn vooropleiding gericht op jeugdwerk en begeleiding met mijn opleiding counselling en therapie voor volwassenen, gebruik ik om ouders en kinderen vanaf 12 jaar te ondersteunen als zij vastlopen met elkaar, in de opvoeding, of op school. Bij complexere problematiek of voor de behandeling van jongere kinderen verwijs ik door naar gespecialiseerde kindertherapeuten.

 

De methodieken die ik toepas komen uit diverse therapeutische richtingen. Afhankelijk van je hulpvraag, je persoonlijkheid en leeftijd kan gekozen worden voor oplossingsgerichte gesprekken of voor (ver)beeldingsgerichte vormen zoals werken met dromen en tekenen of met visualisaties. 

 

Als moeder, vader of ouders kun je bij mij terecht met dilemma's of hulpvragen die voortkomen uit de omgang met of opvoeding van je kinderen. Naast individuele ondersteuning is er de mogelijkheid om deel te nemen aan lotgenotengesprekken.

 

Een intakegesprek is altijd mogelijk. De intake is vrijblijvend en zonder kosten. Er wordt kennis gemaakt met elkaar, de hulpvraag wordt uitgelicht en er wordt vastgesteld of er wederzijds voldoende klik is.

Ik nodig je daarom van harte uit om een afspraak te maken.

 

Opleidingen & registraties

SPW-4 Woonbegeleiding, SPH-Jeugdwerk EVC-certificaat vrijstellingen, Counseling met Verbeeldingskracht. Integratieve Psychotherapie, HBO Medische basiskennis, HBO psychosociale basiskennis

Therapievormen

  • Gezinstherapie
  • Opvoedondersteuning
  • Ouderbegeleiding

Tarieven

70 euro per sessie

Openingstijden

op afspraak, dagelijks

Ligging


© Kinderpsychologen - kindertherapeuten en kindercoaches
Disclaimer | Privacy verklaring | Over ons | Login