Kindertherapeuten.com
Het overzicht met kindertherapeuten en kindercoaches
Kindertherapie

Karin Mulder | Integratief Kindertherapeut

Integratief Kindertherapeut - Noordhoek - Karin Mulder
Groeneweg 8
4759BB Noordhoek
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtIntroductie

Als ouder wil je graag dat je kind gelukkig is. Daar doe je alles voor. Soms is er meer aan de hand met je kind. Iets wat niet direct aanwijsbaar is en wat je niet zomaar op kunt lossen. Iets dat zich over langere tijd uit in boosheid, verdriet, angst, zeuren, drammen of ongehoorzaamheid.

 

Ik ben Karin Mulder, Integratief Kindertherapeut en ik kan jou en je kind helpen. Ik kan je kind helpen de kracht en het zelfvertrouwen terugvinden dat het nodig heeft om weer lekker in zijn/haar vel te zitten en gemakkelijker en gelukkiger door het leven te gaan. Mijn praktijk is voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar (basisschool) en hun ouders die behoefte hebben aan ondersteuning op maat. Over mijn achtergrond kun je meer lezen op www.kmikt.nl/overkarin.   

 

Wat houdt de therapie in?

Bij Integratieve Kindertherapie kijk je naar het geheel en neem je alles wat met elkaar samenhangt mee: lichaam, gedrag, denken, gevoel en emotie. Ik kijk ook naar de buitenwereld van het kind. Naar relaties binnen het gezin en de familie en naar vriendjes/vriendinnetjes en de leerkrachten op school.

Integratieve Kindertherapie gaat ervan uit dat elk kind de wijsheid en kracht in zich heeft om gelukkig te worden. Mijn rol als kindertherapeut is om je kind die kracht te laten (her)vinden.

Ik maak je kind bewust van zijn eigen gedrag, gevoel en gedachten. Samen kijken we wat je kind zelf kan doen om van de huidige naar een gewenste toestand te gaan. Nare gevoelens verdragen, verantwoordelijkheid nemen voor je problemen en leren hoe je ze oplost/ermee omgaat is een belangrijk onderdeel van de sessies. Je kind bepaalt wat het wil doen en bepaalt het tempo van zijn eigen proces.

In mijn als speelkamer ingerichte praktijkruimte observeer ik je kind en stel vragen terwijl we spelen, knutselen, bouwen of een draak verslaan. Ik ga helemaal mee in de ervaringswereld van je kind. Zo kom ik er het beste achter waar je kind last van heeft en wat je kind nodig heeft.

Kijk voor meer informatie op mijn website: www.kmikt.nl. Neem ook een kijkje in mijn praktijk via het filmpje op de homepagina: Een rondje door mijn praktijk!

 

Opleidingen & registraties

Integratieve Kindertherapie

Therapievormen

  • Integratieve kindertherapie

Tarieven

€80,- per uur

Openingstijden

dinsdag, woensdag, donderdag

Ligging


© Kinderpsychologen - kindertherapeuten en kindercoaches
| Disclaimer | Privacy verklaring | Login |