Kindertherapeuten.com
Het overzicht met kindertherapeuten en kindercoaches
Kindertherapie
Kindercoach - Geldrop - Elvira Bijlard
Fangorn 63
5661 AJ Geldrop
Stuur een berichtGoed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtElvira Bijlard | Kindercoach

Introductie

Ik ben Elvira Bijlard van Kinderbegeleiding Samen Vooruit en als gediplomeerd onderwijzeres, creatief kindercoach en gecertificeerd als Hooggevoeligheidscoach en Beelddenk-coach kan ik je kind helpen door te kijken naar wat je kind wel kan om van daaruit zelf verder te gaan. Ik ga daarbij uit van de kracht van het kind. Door deze kleine (positieve) stapjes zal het zelfbeeld en zelfvertrouwen groeien en kunnen problemen aangepakt worden.

Dit doe ik door creativiteit in te zetten tijdens de coaching. Creatief coaching laat je hart, hoofd en handen samenwerken. Daarbij helpt creativiteit kinderen om zich te uiten, dingen te verwerken en nieuw gedrag te leren. Dit is iets waar niet alleen Hooggevoelige kinderen baat bij hebben, maar ook alle andere kinderen.

 

Vanuit mijn specialiteit als Hooggevoeligheidscoach ben ik ook gespecialiseerd in het beelddenken. Want veel gevoelige kinderen blijken in beelden te denken en niet in woorden. Dit kan leerachterstanden veroorzaken omdat de lesstof niet goed begrepen wordt en dus ook niet onthouden. Reguliere bijles helpt dan onvoldoende, omdat de leerstof op dezelfde manier als op school nog een keer aangeboden wordt. Door de leerstof te vertalen naar hun eigen informatiesysteem, visueel, gaat het wel lukken. Tijdens de beelddenk training leer ik je kind deze techniek zelf toe te passen. Ideaal om vervolgens de lesstof in de klas wel goed te kunnen volgen.

 

Werkwijze:

Na het kennismakingsgesprek (dat vrijblijvend en gratis) is, volgt een intakegesprek. Tijdens dit gesprek zal uitgebreid besproken worden wat de hulp is die je voor je kind wil en zal daarna een traject worden afgesproken. 

 

Meer informatie kun je vinden op mijn website: www.kbsamenvooruit.nl

Specialisaties

Hooggevoeligheid / Hooggevoelig
Sensitief / Sensitiviteit
Beelddenken
Creativiteit
Faalangst
Weerbaarheid

Therapievormen

  • Creatieve therapie kinderen
  • Kindercoaching
  • Ouderbegeleiding

Tarieven

Kennismakingsgesprek: gratis

Uurtarief: 57,50 euro

Intakegesprek (1 tot 1,5 uur)
Sessie (1 uur)

Ligging


© Kinderpsychologen - kindertherapeuten en kindercoaches
Disclaimer | Privacy verklaring | Over ons | Login