Kindertherapeuten.com
Het overzicht met kindertherapeuten en kindercoaches
Kindertherapie

Paul | Kinderhypnose

Kinderhypnose - Alkmaar - Paul
Edisonweg 10
1821 BN Alkmaar
Stuur een berichtGoed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtIntroductie

ERVAAR DE KRACHT VAN KINDERHYPNOSE !!

 

Mijn naam is Paul en ik ben docent, coach en hypnotherapeut. Vanuit mijn praktijkruimte in Alkmaar en online help ik kinderen en jongeren met het oplossen van diverse problemen, doormiddel van coaching en hypnotherapie.

 

Helaas komt het steeds vaker voor dat kinderen problemen ervaren. Denk aan leerproblemen of  emoties zoals angst en onzekerheid. Maar ook stress, boosheid en agressie komt steeds vaker voor. Voor kinderen is hypnotherapie een geweldige manier om door hun probleem heen te werken. Zij gaan heel gemakkelijk mee in de techniek of het verhaal, waardoor de suggesties snel worden aangenomen.

 

Er zijn slechts een paar sessies nodig en dan kan een kind daarna gewoon door gaan met zijn leven en weer lekker kind zijn. Dit in tegenstelling tot de conventionele manieren van therapie waarbij men al gauw vast zit aan een traject van enkele maanden en waarbij het nog maar de vraag is welke vooruitgang er geboekt gaat worden.

 

Belangrijk om hier te vermelden is wel dat er alleen maar sprake kan zijn van verandering als het kind dat zelf ook écht wil. Bijvoorbeeld; wanneer ouders vinden dat hun kind veel te brutaal is, maar het kind zelf weet dat het door brutaal te zijn, zijn zin krijgt, zal het kind niet per sé willen veranderen. Een kind of jongere zal dus zelf ook last moeten hebben van zijn eigen gedrag om de verandering te willen én vervolgens te kunnen maken!

 

Wilt u ook dat uw kind zo snel en effectief mogelijk van zijn of haar problemen afgeholpen wordt? Neem dan nog vandaag contact met mij op voor een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 

Hieronder staan een paar testimonials die ik ontvangen heb:


Ik kan eigenlijk nog steeds niet geloven wat we bereikt hebben. Mijn dochter heeft allergieën voor vrijwel alles, pollen, huisstofmijt, parfum, alles wat haren heeft. Mijn dochter slikt nu voor het eerst in jaren geen antihistamine meer en is eczeemvrij!
Petra
---
Onze dochter is door Paul geholpen voor haar angsten. Heel duidelijk en rustig heeft hij haar uitgelegd wat ze gingen doen en achteraf vertelde ze dat ze de sessie heel leuk vond. Al na de eerste sessie zagen we verandering bij haar en na drie sessies is ze een veel vrolijker meisje en zijn haar angsten weg.
Sara

---

Ik liep al een tijdje met heel erge zenuwen voor tentamens. Via mijn moeder kwam ik bij Paul terecht. Paul begeleid je rustig door alle stappen en je voelt je direct op je gemak. Ik heb nu 2 behandelingen gehad en merk dat ik mijn tentamens beter maak omdat alle spanning direct van mijn lichaam afglijdt. Zeker een aanrader!
Anne
---
Onze zoon van 14 heeft 3 sessies bij Paul gehad. Hij wist niet goed wat hij kon verwachten , maar Paul heeft hem op een rustige en duidelijke manier geholpen met ontspanningstechnieken en om een andere mindset te creëren rond een voedselintolerantie. Hij kan op ieder moment de spanning af laten glijden.
Marieke
---
Ik ben bij Paul terecht gekomen voor mijn zoon. Op school kon hij zich moeilijk concentreren en hij had vaak een druk gevoel in zijn hoofd. Na de eerste sessie merkte we al gelijk verschil. Hij kan zich op school nu veel beter concentreren en het lukt hem eindelijk om zijn werkjes af te maken op dezelfde dag.
Wendy

Opleidingen & registraties

2e graads bevoegd Docent
Gecertificeerd IAPCH Hypnotherapeut
Gecertificeerd Kinderhypnose

Specialisaties

Angsten
Allergieën
Depressie
ADHD
Dyslexie

Veel voorkomende problemen van kinderen/jongeren/ouders in mijn praktijk:

Angsten
Allergieën
ADHD
Dyslexie
Stress

Therapievormen

  • Hypnotherapie kinderen
  • Jongerencoaching
  • Jongerentherapie
  • Kindercoaching

Tarieven

Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek maak ik meestal de afspraak om minimaal een traject van 3 sessies te doen. Kosten 135,00 euro* per sessie.

* genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW.

Openingstijden

Maandag 09:30 - 17:30 uur
Dinsdag 09:30 - 17:30 uur
Woensdag 09:30 - 17:30 uur
Donderdag 09:30 - 17:30 uur
Vrijdag 09:30 - 17:30 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Ligging


© Kinderpsychologen - kindertherapeuten en kindercoaches
Disclaimer | Privacy verklaring | Login