Kindertherapeuten.com
Het overzicht met kindertherapeuten en kindercoaches
Kindertherapie

Marcella Raaijmakers | Psycholoog NIP

Psycholoog NIP - Tilburg - Marcella Raaijmakers
Marlestraat 34
5045 EL Tilburg


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtPsycholoog Tilburg


---
Op dit moment heb ik een clientenstop.
Kijk daarom even bij een andere therapeut op deze website.
---

Wij zijn er om samen met jou te onderzoeken wat er allemaal mogelijk is en hoe we problemen kunnen oplossen. Centraal staat dus dat het om jouw toekomst gaat en gesprekken over jouw wensen, motieven en behoeften kunnen tot meer inzicht bij jezelf leiden. Hoe je vervolgens van een wens naar een concrete stap gaat die ook echt leidt tot verandering, gaan we samen uitzoeken.

 

We stellen doelen, werken die stapsgewijs uit en komen in actie. Gesprekken alleen is vaak niet voldoende om ook in het dagelijkse leven tot verandering te komen. Er speelt van alles om je heen: in je naaste omgeving, hoe en waar je woont, in de contacten die je hebt met anderen, in werk of in het zoeken naar werk en een passende loopbaan en ga zo maar door.

 

Alles heeft met elkaar te maken: als je niet gelukkig bent in je relatie, neem je soms ook je irritaties of verdriet mee naar je werk en andersom. Als je niet kunt slapen omdat je luidruchtige buren hebt, wordt je dag bepaald door vermoeidheid of boosheid en heb je minder energie voor andere zaken.

 

Belangrijk is dat we de kern achter je problemen vinden, het stukje waarin je het meest vastloopt. Daarin iets veranderen betekent dat je energie opbouwt voor de nieuwe initiatieven die je aan zou willen gaan, maar waar je nog niet eerder de ruimte voor zag. Dat geeft lucht en verandert de manier waarop je in het leven staat. Je hebt vaak veel meer talent dan je denkt, maar door allerlei omstandigheden kom je er onvoldoende aan toe om die talenten ook echt bij jezelf aan te boren.

 

We stimuleren je te denken vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen met als doel dat je meer uit het leven en uit jezelf haalt!

 

Opleidingen & registraties

UvT

Tarieven

€ 90, - per uur

Openingstijden

Overdag en in de avonduren

Ligging


© Kinderpsychologen - kindertherapeuten en kindercoaches
| Disclaimer | Privacy verklaring | Login |